Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nehezen lép be a kádba? A megoldás: utólagos kádajtó beszerelés

Számos olyan esemény történhet életünkben, mely alapjaiban változtatja meg hétköznapi rutin tevékenységeinket. Egy baleset, mozgásszervi betegség vagy az időskorral járó mozgáskorlátozottság miatt változtatásokra lehet szükség az otthoni használati és berendezési tárgyakon. A változtatás nemcsak használati, hanem biztonsági okok miatt is elengedhetetlen lehet. A legkényesebb és legfontosabb terület ilyen esetben a fürdőszoba, a napi tisztálkodási rutin átgondolása.

Nem kell lecserélni a kádat zuhanyra, mert nehézkes a belépés

Az egyik legnagyobb probléma ilyenkor általában a kád nehézkes használata. A csúszós felületek miatt egy mozgásában korlátozott ember nehezen, vagy egyáltalán nem tud belépni egy 60-65 cm magasságú kádba. Ez a korábban mindennapi mozdulat egyszerre kivitelezhetetlen, nehézkes, és ami a legfontosabb: balesetveszélyes lehet. Általában a kád kiiktatása és zuhanykabin beszerelése az első gondolat, ám ez magas költséggel és felfordulással jár.

A meglévő kád kicserélése akadálymentesre szintén rendkívül költséges és lassú folyamat. Mindkét megoldás együtt jár a meglévő csempe és járólap felbontásával, új burkolóanyag vásárlásával és ezek beépítésével. Az összköltség gyorsan elérheti a milliós nagyságrendet. Valljuk be, ma már szakembert is nehéz találni, a várakozási idő akár több hónap is lehet. Van azonban egy megoldás, mely gyors, költséghatékony és tökéletesen megoldja a problémát. Ez pedig az utólag beépített kádajtó, vagyis a kád utólagos akadálymentesítése.

Utólagosan beépített kádajtó

Hogyan lesz egy kád utólag akadálymentes?

Az utólagos kádajtó beszerelés nem jár felfordulással, nem kell csempét és járólapot bontani. Sőt szakembert sem kell keresnie és várakoznia sem kell hónapokig. A beszerelés a pénztárcáját is megkíméli, jelenleg ez a legköltséghatékonyabb megoldás a problémára. Az utólagos kádajtó beszereléshez Önnek csak néhány egyszerű információt kell megadnia a telefonos rendelés során, nincs szükség kiszállásra, felmérésre.  Szakembereink ezután egy előre egyeztetett időpontban a meglévő kád falába helyezik az ajtót, a folyamat pedig mindössze nagyjából 4 órát vesz igénybe.

Kádajtó utólag beszerelve, kád akadálymentesítése

Nincs bontás, nem kell a vízvezetékhez nyúlni és felfordulással küszködni. Sőt! A mi csapatunk még azt a kis rendetlenséget is feltakarítja maga után, amit a beszerelés okoz. A beszerelt ajtó kezelése egyszerű, gyorsan és könnyen megtanulható bárki számára. Attól sem kell tartania, hogy az kádajtó elcsúnyítja fürdőszobáját. Az általunk gyártott ajtó ugyanis kimondottan esztétikus. A hófehér keret mellett csak cégünknél elérhető a formatervezett króm színű ajtózár és az átlátszó ajtó.

Utólag beszerelt kádajtó

Garantáltan nem szivárog, cseppmentesen zár

A leggyakrabban felmerülő kérdés utólagos kádajtó beszerelésénél a szivárgás és a cseppmentes zárás. Egy alacsony minőségű, megfelelő szakértelem nélkül beszerelt ajtó rengeteg kellemetlenséget okozhat a későbbiekben. Az általunk tervezett és gyártott technológiának köszönhetően azonban garantáltan szivárgásmentes lesz az akadálymentesített kád. Kádajtóink tökéletesen, csepegés és folyás nélküli vízzárással rendelkeznek. Erre pedig 10 év garanciát is vállalunk.

Milyen kádba szerelhető be utólag kádajtó?

Szinte bármilyen kád alkalmas arra, hogy utólagosan akadály-mentesíthető legyen egy kádajtó beszerelésével. Lemezkád, zománc bevonatú kád, öntött acél és akril (műanyag) kád esetén is teljes biztonsággal megoldható az ajtó beszerelése. Lakótelepi, házgyári lakásoknál gyakran előfordul, hogy a fürdőkád függőleges lemez borítása mögött úgynevezett fűtés regiszter van elhelyezve. Ennek áthidalása, áthelyezése alapfeltétele a kádajtó beépítésének.

Házgyári előlap

Kollégáink - amennyiben szükséges - külön díjazás ellenében ezt a munkafolyamatot is elvégzik.  Igény esetén az áthidalás után fali radiátor kiállást is tudunk készíteni. Ilyen esetben akár a radiátor felszerelését is vállaljuk. Fontos tudni, hogy az ilyen munkálatok elvégzésének idejére a megrendelőnek gondoskodnia kell a főelzáró ideiglenes elzáratásáról. Ezt általában a társasház közös képviselőjénél kell igényelni.  

Választható nyitási irány 

Azt is Ön döntheti el, hogy az ajtó jobbra, vagy balra nyíljon. Kádajtóinkat mindkét nyitási iránnyal megrendelheti. A magyar tervezésű, fejlesztésű és gyártású kádajtó beszerelése azonnali, költséghatékony, praktikus, esztétikus és tökéletes megoldást nyújt egy meglévő fürdőkád akadálymentesítésére.

További információért látogasson el webáruházunkba, vagy hívja kollegáinkat a 06 30 278 32 21 telefonszámon.

Tartalomhoz tartozó címkék: akadálymentes kádajtó